REFORMA PIS LLAURADÓ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

2005 / Barcelona

Fase [Construït] Client [Jordi Llauradó]

Superfície [110,80 €]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

La voluntat d’aquesta reforma a Barcelona és reordenar i endreçar millor totes les estances per tal de aprofitar d’una manera òptima tots els espais.

 

A l’entrar, el passadís-distribuidor agafa una geometria molt més clara i contundent , sense retranquejos degut a la nova distribució de la cuina. Aquesta passa de ser linial, a tenir una estructura de “c”, cosa que li fa guanyar molta amplitud i li permet tenir un espai reservat per menjar. Aquesta modificació es genera pel fet d’eliminar l’habitació de l’entrada i convertir-ho tot en una gran cuina.

 

A la proposta s’elimina un dels banys, cosa que afavoreix  l’amplitud dels altres dos i permet reordenar-los de manera molt més òptima, aconseguint molta més comoditat per l’usuari. Un dels banys és d’ús exclusiu per l’habitació de matrimoni, i l’altre sentén per un ús general de la vivenda i per l’altra habitació.

 

Una de les habitacions de l’estat inicial esdevé, ara, part de la sala d’estar, convertint-se en la zona de menjador. Sala i menjador formen part d’un mateix espai, cosa que genera una gran sensació d’amplitud. Aquest fet permet gaudir d’una gran quantitat de llum a la zona més pública de la vivenda.

 

El fet de convertir l’última habitació en sala-menjador, permet escurçar el passadís i donar més espai a l’habitació individual.

 

2015 | Procés de les obres a Selva de Mar
Reforma del pis Llauradó
Bibtic