REFORMA DEL MAS COLLESPLANES EN UN HOTEL RURAL I CENTRE DE IOGA

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

2015 / Espinelles, Girona, Catalunya

Fase [En construcció] Client [Anton Clarasó]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

El projecte de reforma per a un turisme rural-centre de ioga en el Mas Collsesplanes respon a la força del paissatge des d’una intervenció mínima, sensible a les construccions existents. En l’entorn de la masia catalana, es va proposar una sèrie modular de recintes de fusta, continuant el llenguatge lleuger i efímer de les pèrgoles existents, que actualment referencien els espais de descans i reunió al voltant de la casa. Amb aquesta mateixa premisa, l’agruapació d’aquestes cobertes al voltant de la sala comuna del centre, respectant les obertures existents de la casa, plegant-se per fer entrar la llum, congifura un ambient diàfan de relació, on l’usuari reconeix intuitivament el temps de cada construcció. D’aquesta manera, l’escala de la intervenció és una gran atenció al detall i al dibuix, treballant cuidadosament les trobades interiors amb el paissatge exterior.

2015 | Procés de les obres a Selva de Mar
Reforma del Mas Collsesplanes en Hotel Rural i centre de ioga
Bibtic