HABITATGE UNIFAMILIAR A LLORET DE MAR

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -2007 / Lloret de Mar

Fase [Bàsic] Client [Gemma Solsona Sanjuan]

Superfície [224,56 m2] Pressupost [225.516,83 €]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

El projecte dona resposta al desnivell del terreny natural que provoca un salt de més d’una planta entre la cota d’accés i la del terreny. La planta noble se situa al nivell d’accés, a planta primera, obrint vistes cap els entorns boscosos més atractius. La part inferior es volca sobre la piscina i el jardí perimetral cercant la privacitat respecte els edificis veïns però gaudint al màxim d’una ventilació creuada natural. L’edifici es formalitza a través d'un volum net que acull el programa principal de l’habitatge embolicat per una segona pell que allotja i comunica formalment les escales exteriors: una que puja a la gran terrassa mirador i l'altre que baixa cap a l’espai arraserat del porxo.

2015 | Procés de les obres a Selva de Mar
Habitatge unifamiliar a Lloret
Bibtic