HABITATGE UNIFAMILIAR A ESCLANYÀ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2008 / Esclanyà - Begur

Fase [Bàsic] Client [Jordi Hurtós Subirós]

Superfície [194.83 m2] Pressupost [22.165,43 €]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

El projecte està conformat per dos volums rectangulars units per un nexe vidriat i clarament visibles en planta, i un tercer volum col·locat sobre els dos anteriors. Els dormitoris i la cuina s'encabeixen en un dels primers cossos, d'obertures verticals excepte a nord, on les finestres són horitzontals. La sala i el menjador se situen també en planta baixa, en el cos annexe. Aquest i el volum de planta primera tenen un mateix acabat planxat i pintat de color blanc, amb obertures quadrades de gran format, que recorden dues boques obertes cap al paissatge.

 

2015 | Procés de les obres a Selva de Mar
Habitatge unifamiliar a Esclanyà
Bibtic