DANIEL MÒDOL DELTELL
 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

(Lleida 1972) Arquitecte per l’ETSAB l’any 1997. Professor associat al Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de l’ETSAB pertanyent a la Universitat Politècnica de Catalunya des del 1999. Ha col·laborat en diversos despatxos professionals d’arquitectura en el camp de l’urbanisme, on destaquen els de Manuel de Solà-Morales, Rosa Barba i Ricart Pie, Carme Ribas i Pere Joan Ravetllat, Viaplana-Piñón. Ha estat component del Centre de Recerca de Projectes de Paisatge (C.R.P.P) del Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de l’ETSAB.Dir: Rosa Barba i Casanovas, arq. Component del grup d’Investigació del Departament de Projectes Arquitectònics per a l’estudi  i construcció del projecte experimental de la "Casa Translúcida". Dir: Alfons Soldevila, arq.
Ha desenvolupat projectes i tasques de direcció d’obres d’infrastructura i urbanització a l’enginyeria Esteyco, dirigida per Javier Rui-Wamba Martija, enginyer. Ha estat professor de l’Escola Superior de Disseny  ELISAVA adscrita a la Universitat Pompeu Fabra en l’assignatura de Projectes en els cursos 1996-1997 i 1997-1998.  Col·laborador habitual del Màsters de la Universitat Politècnica de Catalunya: Crítica i Projecte ,La Gran Escala i el Màster de Projectació Urbanística

Director Tècnic de l’empresa DB Media Tema (Grupo JG) dedicada a l’estudi i promoció de grans implantacions relacionades amb l’oci.(2000-2004)


L’any 2004 funda DMDEAU, (Daniel Mòdol i Deltell Estudi d’Arquitectura i Urbanisme)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

2018 COMENCEM LES OBRES DE LA SEGONA FASE DE LA RESIDENCIA GERIATRICA A SANTA COLOMA DE CERVELLÓ
Bibtic