EL PUNT - PROJECTE CASA DE LA CULTURA

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Publicat a EL PUNT

Data [10.07.2004] Autor de l'article [L. Juanola - Lloret de Mar]

Link [http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=-869428]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 

"[El projecte de la biblioteca i el casal d'avis de Lloret preveu construir un edifici singular de més de 6 milions d'euros]

L'equipament també tindrà sala d'exposicions i locals d'assaig per a músics

 

L'Ajuntament de Lloret ha encarregat a l'arquitecte Daniel Mòdol, que és el tècnic que farà l'ordenació urbanística de la plaça de les Glòries de Barcelona, el projecte de la biblioteca, el casal d'avis, l'àrea municipal de Benestar i Família i l'escola d'adults. L'avantprojecte de Mòdol preveu construir un edifici singular i funcional a la plaça Pere Torrent, que costarà aproximadament 6.700.000 euros i que inclou ludoteca, sales d'assaig per a músics i fins i tot un pati de lectura.

Si tot va bé, a principi de l'any que ve s'enderrocarà l'actual casal d'avis i teatre de la plaça Pere Torrent per poder començar a construir un nou edifici, que serà singular i funcional i que tindrà l'àrea de Benestar i Família, la biblioteca, l'escola d'adults i el casal d'avis. «Serà un espai sociocultural», explica l'alcalde, Xavier Crespo. La regidora de Cultura, Laura Bertran, destaca que els serveis que aniran a l'edifici es complementen perquè els avis poden anar a la biblioteca igual que els alumnes de l'escola d'adults. El nou espai tindrà una sala d'exposicions, una sala polivalent, un pati de lectura, un bar cafeteria i dues sales d'assaig de música que la gent jove havia demanat insistentment. Els quatre equipaments donaran directament a la plaça Pere Torrent. El nou edifici també inclourà l'ampliació de l'aparcament subterrani amb 70 places més. Tot plegat costarà prop de 6.700.000 euros, part dels quals seran pagats amb una subvenció que l'Ajuntament té per fer la biblioteca. La regidora de Cultura ha destacat que el nou projecte dóna a la biblioteca molta més capacitat que la que va fer l'anterior govern. La nova biblioteca tindrà espais per a l'estudi personal i sales per fer treballs amb grups, a part de ludoteca i zona infantil. El casal d'avis, que estarà a la planta baixa, també serà gran i lluminós."

2018 COMENCEM LES OBRES DE LA SEGONA FASE DE LA RESIDENCIA GERIATRICA A SANTA COLOMA DE CERVELLÓ
Bibtic